Вземи новия Nothing Phone 2A с 3 години гаранция и план от А1

08:50, 13 апр 24 / Свят 25 3118 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

 Nothing Phone 2A вече е наличен в магазините на А1

  • Вземи в брой за 199,99 лева или на изплащане срещу 9,98 лева на месец с план Unlimited Ultra
  • Купи от онлайн магазина на А1.bg и получи 3 години гаранция
  • През април всички нови потребители получават 50% отстъпка за първите 6 месеца от договора с план Unlimited

Новият Nothing Phone 2A вече се предлага в магазините на А1. Смартфонът е най-новото устройство от марката и първият модел, който телекомът предлага на своите клиенти. Nothing 2A предоставя редица технически характеристики, функции и удобства. Потребителите могат да го закупят както от магазините на А1, така и онлайн на сайта на A1.bg, като при закупуване от онлайн магазина, устройството идва с 3 години гаранция.

Източник: А1

Nothing Phone 2A се предлага от А1 срещу 199,99 лева в брой или 9,98 лева на месец на изплащане с план Unlimited Ultra, а през април всяко закупено устройство с договор с план Unlimited е достъпно с 50% отстъпка от таксата за мобилна услуга за първите 6 месеца.

Защо се нуждаеш от новия Nothing Phone 2A?

Футуристичен дизайн

Марката Nothing е позната като производител на устройства с нестандартен дизайн и различни прозрачни елементи. Phone 2A не е изключение и също е с отличителен дизайн, като в същото време е проектиран с грижа за природата. Рамката на устройството е изработена от 100% рециклиран алуминий. Смартфонът разполага с прозрачен заден панел, което дава възможност за видимост какво се крие под капачето, а предвид двете заоблени камери, създава роботизирано излъчване. Освен прозрачен гръб, друга отличителна характеристика на смартфона е системата Glyph, състояща се от специални LED светлини, които известяват при различни нотификации. При входящо обаждане, промяна на звука или възпроизвеждане на музика, светлините сигнализират в тон с мелодията.

Камера, екшън

Nothing Phone 2A разполага с двойна 50-мегапикселова основна камера и 32 MP селфи камера, с които дава големи възможности за снимки. Моделът притежава сензор 1/1.56” с бленда f/1.88 и оптична стабилизация, както и ултраширокоъгълна оптика. Този смартфон от средния клас предоставя добро качество на изображенията дори при ниско осветление и разнообразни функции на камерата.

Бърз процесор 

Nothing Phone 2A залага на чипсет Dimensity 7200 Pro, създаден в партньорство с MediaTek, който осигурява плавна работа дори при едновременно отваряне на много приложения и извършване на различни команди. В системата за охлаждане на процесора също има подобрения, което помага за по-високата производителност на устройството. 

Дълъг живот на батерията

Nothing Phone 2A е с 5000 mAh батерия и поддържа бързо зареждане до 45 W с пълно зареждане за 59 минути. Според данни на производителя батерията ще запази 90% от своя оригинален капацитет дори след 1000 цикъла на зареждане.

Nothing 2A е вече достъпен в магазините на А1 и онлайн на А1.bg срещу 9,98 лева на месец или 199,99 лева в брой с план Unlimited Ultra. При купуване онлайн идва и с удължена 3 годишна гаранция. През целия месец плановете Unlimited M, L и Ultra са с промоционални цени с 50% отстъпка на за първите 6 месеца при преподписване или сключване на нов договор.

 

 

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама