Десислава Иванчева: Няма такова правосъдие

11:55, 31 май 18 25 411 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Няма такава държава, няма такова правосъдие, абсолютно нагласено”, каза задържаният кмет на столичния район "Младост" Десислава Иванчева, цитирана от БГНЕС.
 
Иванчева
говори отново в съдебна зала преди заседанието на Апелативния специализиран съд, който трябва да реши дали да потвърди или не отстраняването й от длъжност.

На въпроса кой трябва да стане временен кмет на района, Иванчева каза, че вече е заявила своето мнение, че най-близък до идеята е настоящия ПР на общината Петър Кърджилов. „Той е "за" зелен Младост”, обясни Иванчева.
 

Столичният общински съвет трябва да избере нов временно изпълняващ длъжността кмет на "Младост".

В сградата на общината Петър Кърджилов донесе заповедта си, подписана от настоящия временен кмет на "Младост" Владимир Клисуров за назначаването му, считано от 30-ти май, на длъжността зам.-кмет на мястото на Биляна Петрова, която е задържана заедно с Иванчева. Кърджилов обаче няма трудов договор, по думите му - защото общинската администрация или е в отпуск, или в болничен и няма кой да го придвижи.

Кметът на район "Младост" беше арестувана при спецакция на новосъздадената антикорупционна комисия и спецпрокуратурата с голяма сума пари - подкуп от строителен предприемач. В кабинета й пък разследващите намериха стотици преписки, за които се твърди, че са изгубени и се ползват за изнудване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама