За първи път трио формация на финалите на „Гласът на България“ (СНИМКИ)

10:45, 07 май 18 / Любопитно 25 877 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Никола Здравков, трио „Тринити“, Никола Чочев, Оливия Николова, Симеон Желязков, Мария Пашалийска, Виктория Динкова и Анастасия Белявская са първите сигурни четвърт финалисти в „Гласът на България“. След оспорвано и емоционално състезание между четирима участници от всеки от четирите отбора, победителите в първите супер битки вече се подготвят за концертите на живо, които започват на 20 май.

Момичетата от „Тринити“ ще останат в историята на „Гласът на България“ като първото трио, което ще пее на живо на четвъртфинал в шоуто. Изпълнителките пребориха конкуренцията на първите супер битки с песента на Михаела Филева и Дивна - „Забранен достъп“. Изборът им особено много зарадва Графа, който е продуцент на певиците и не веднъж е казвал, че пеенето на български език е голямо предизвикателство. 

От своя отбор Камелия реши да изпрати на финалните концерти на живо Никола Чочев и Оливия Николова, която беше недостижима за конкурентите си на супер битките. Певицата получи похвали за изпълнението си, като цялото жури беше единодушно, че тя е била най-добрата в отбора на Камелия.

Изключително сериозна бе конкуренцията и в отбора на Графа, където талантливата Мария Пашалийска успя да изненада всички с уникална интерпретация на класиката на Емил Димитров „Нашият сигнал“. Тя представи песента по свой оригинален начин и не остави в никого съмнението, че заслужава да продължи към чевъртфиналите на шоуто, където Графа без колебание взе и Симеон Желязков. Той избра да се представи с парчето „Fragile“ на Стинг, което разплака неговия треньор, връщайки го към скъпи семейни спомени.

Със силни емоции завърши и представянето на участниците от отбора на Поли Генова, която не успя да сдържа сълзите си по време и след представянето на Виктория Динкова. Варненката направи разстърсващо изпълнение на баладата „Creep“ на Radiohead, с което успя да просълзи и Иван Лечев. Освен Виктория, Поли избра и рускинята Анастасия Белявская.

За останалите 16 участници битката за сцената на шоуто по време на живите концерти продължава следващата неделя, когато Поли Генова, Камелия, Графа и Иван Лечев ще трябва да се сбогуват с по двама участници от отборите си на крачка от финалите, а други двама да изпратят в надпреварата за титлата „глас на България 2018“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама