С какъв етикет и протокол ще се съобразява Меган Маркъл в кралското семейство

19:30, 07 май 18 / Любопитно 25 626 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Етикетът и протоколът е много важен за британското кралско семейство. А когато Мегън Маркъл стане част от него на 19 май, тя ще трябва да спазва строги правила. 

Как да се държи в обществото, как се прави реверанс на кралицата и как се постига изискана походка. За всичко това и още много неща ще трябва да внимава Меган Маркъл. "Една от техниките е да ходите с книга на главата, като идеята е тя да не падне. Това е много съществено за кралските особи, защото те трябва да изглеждат добре, когато вървят с изпънат врат. Друга техника е да се завъртите с книгата и да продължите да ходите", обяснява Грант Харолд, експерт по етикет, цитиран от БНТ.

Меган Маркъл ще бъде изправена и пред друго предизвикателство. Тя е известна в обществото не само като актриса, но и като човек с позиции. "Тя ще бъде ограничена в това, което казва. Няма да има възможност да бъде политически активна, както преди и това може да се окаже проблем", обяснява Клаудия Джоузеф, кралски коментатор и автор.

Меган Маркъл последователно вече затвори своя блог и профилите си в социалните мрежи. Според експертите обаче най-голямата тежест за нея в новата й роля е, че всяка евентуална нейна грешка ще бъде на първите страници на вестниците и ще рефлектира върху цялото кралско семейство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама