Шофьорът бияч от Велико Търново: Британецът ме нападна, не съм отвръщал с бой

15:15, 30 апр 18 25 656 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

33-годишният Ясен Сираков от Правец е шофьорът с джипа, заснет в клипа за агресия на ул."Магистрална" във Велико Търново. Младият мъж се яви в полицейското управление в Търново да даде показания.

Този човек спря на светофара с мотора пред джипа ми. Слезе и започва с две ръце да блъска по колата, накрая се изплю. Може би е моя грешката. Трябваше просто да го снимам. Слязох с мисълта, че той ще се усети и ще спре. И друга моя грешка е, че започнах да го обиждам. Питах го дали не е луд. Усетих, че той е англичанин. На клипа се вижда, че аз се въртя, не знам как да реагирам. А той ме удари няколко пъти. Грешка е и че не се обадих аз в полицията, за да кажа, че този човек ме напада. Сега аз съм го изпреварил и съм карал лошо. Но този човек ме напада да ме бие. Аз какво трябваше да направя?”, заяви Сираков, цитиран от вестник “24 часа“.

Искам да се извиня на родителите си и на всички хора, които са ме гледали. Съжалявам, че съм карал лошо. Искам да дам добър пример, за това, че всичко има последствия. Аз съм карал лошо в центъра на града и ми се разказа играта. Идвам в районното, за да видя какво ще се случи с мен”, добави той.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама