Министри на крака при ранената полицайка Гергана Зашева (СНИМКИ)

14:40, 20 апр 18 25 694 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вътрешният министър Валентин Радев, главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов и заместник-директорът на Дирекция „Жандармерия“ комисар Петър Антиев посетиха в болницата полицайка Гергана Зашева-Методиева, която пострада по време на столичното дерби Левски-ЦСКА. 

От лекарския екип силовите ръководители се осведомиха за състоянието и лечението на пациентката, благодариха на медиците за бързата реакция и професионална грижа. Министър Радев пожела на Гергана бързо възстановяване. 

В разговор с пострадалата полицайка той сподели категоричната подкрепа на ръководството на вътрешното министерство за приемане на възможно най-ефективни мерки с цел недопускане на подобни инциденти по време на футболни срещи.

Полицайката беше посетена и от министъра на здравеопазването Кирил Ананиев. Той изрази надежда да се предприемат и законови промени, за да няма занапред подобни инциденти като този с Гергана Зашева.

Лекарите в болница „Царица Йоана“ съобщиха, че първата операция, при която е извадено стъкло от окото на 24-годишната жена, е минала успешно. „Гергана е по-добре. Очакваме втората операция, която ще бъде след около един месец. Надяваме се да е успешна и тя да се възстанови напълно“, коментира здравният министър след като разговаря с Гергана Зашева и съпруга й.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама