Стриптизьорките в Ню Орлиънс на протест

10:27, 02 фев 18 / Свят 25 361 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Стриптизьорки протестираха в четвъртък, скандирайки „моето тяло не е незаконно". Недоволството им е срещу затварянето на клубове в и около „Бурбон стрийт“, основната артерия на оживения нощен живот на Ню Орлиънс, съобщи БГНЕС.

Осем стриптийз клуба във френския квартал са били затворени заради проституция или разпространение на наркотици, заявиха представители на властите тази седмица, когатосе подготвят ежегодните тържества, в които кварталите на червените фенери имат добър оборот. На някои от тези клубове е било разрешено да отворят отново врати.

Десетки стриптизьорки, други работници в клубовете и техни поддръжници издигнаха лозунги като "Правата на стриптизьорките са човешките права".

Демонстрантите се оплакват, че затварянето ще струва работата на хората, както и че градът се опитва да направи френския квартал твърде удобен за семейства с деца.

"Протестираме, защото се опитват да затворят повечето от клубовете на улица" Бурбон ", за да станат своеобразно пристанище на кораб като Дисниленд", каза екзотичната танцьорка Емили Ернандес.

Друг от демонстриращите държеше плакат, който гласеше: "Бурбон Стрийт не е Сезам Стрийт".

На още един надпис, издигнат точно зад двама полицейски служители, можеше да се прочете: „Ченгетата са страхотни".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама