Детска комикс-енциклопедия възхвалява "третия пол"?

09:29, 02 фев 18 25 552 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Детска енциклопедия възхвалява хомосексуализма, смяната на пола и съществуването на т.нар. "трети пол". Такива коментари се появиха след като на книжния пазар у нас се появи "Енциклопедия в комикс". На нашия пазар енциклопедията е с цена 14,90 лв.
 
Книгата показва манга герои, които водят диалози със себе си и собствените си родители, които финно натрапват нормалността на еднополовите отношения, смяната на пола и "третия пол".

"Готови ли сте да пораснете? Защото това съвсем не е лесно! Първо трябва да преминете през пубертета. В компанията на Леа и Макс ще научите какви неочаквани промени ви предстоят, ще прочетете подробности за половете и ценни съвети, как да се предпазите от неприятности. Ще разберете как започва чудото на живота, както и много други интересни неща. Пред вас се открива цял един нов свят - този на възрастните. Напред!", призовава анотацията на книгата.
 
Посочва се още, че са
продадени 40 милиарда екземпляра в цял свят.

В рекламата на книгата се изтъква още, че в нея може да се открият за първи път на български език енциклопедия в комикси, нарисувани в невероятния манга стил, най-интересните факти за човешкото тяло, поднесени завладяващо чрез най-съвременния образователен метод, великолепни илюстрации и схеми, които ще ви докажат, че науката съвсем не е скучна.

В енциклопедията се водят следните диалози:
 
Майка се обръща към детето си: "Когато двама души от един и същи пол се обичат, би следвало да уважаваме тяхното решение! Още повече, че в наши дни техният брой се увеличава неимоверно и вече не е нещо необикновено..."

Дете пита майка си: "Нали момичетата не могат да се превърнат в момчета и момчетата не могат да станат момичета..." И отговорът на майката е: "Не е точно така, когато пораснат и ако продължат да имат такова желание, могат да си направят операция за смяна на пола..."
 
Изплашеното дете към майка си: "Ах, това въобще не мога да го разбера. Аз никога не бих искала да се превърна в момче...". А майката я успокоява: "Това е сложен въпрос. По-важното е, че трябва да уважаваме и травеститите...". На което детето отговаря: "Добре! Разбрах, че в никакъв случай не трябва да ги смятам за различни..."

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама