Тийнейджъри излетяха в пропаст с мерцедеса си край Благоевград (ВИДЕО)

11:55, 12 яну 18 25 410 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Двама младежи оцеляха по чудо, след като излетяха с автомобила си "Мерцедес"-А-класа от пътя с. Делвино-Благоевград снощи, съобщи БГНЕС.

Лекият автомобил е управляван от 18-годишен младеж от град Сандански, съобщиха от пресцентъра на полицията. Младежите излетели от пътя на спускане от мемориала "Памет и вяра", или „Кръста”, към Благоевград. Пътнотранспортното произшествие става на остър десен завой, който водачът изпуснал.

При излитане от пътя лекият автомобил се преобърнал няколко пъти през таван по стръмния скат, за да спре в овраг на около 70-80 м под пътя.

Водачът на мерцедеса е приет в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград с два хематома на главата, а спътникът му от Благоевград - с порезна рана на лицето. И двамата са настанени в отделението по хирургия без опасност за живота. Оцелели са заради поставените предпазни колани и поради фактът, че автомобилът пада в оврага на колелата си.

Цяла нощ местопроизшествието бе охранявано от полицейски патрул до извършването на оглед през светлата част на денонощието, който приключи в 9.30 ч. тази сутрин. На този завой на Кръстовден през 2014 г. лек автомобил излетя от пътя, намиращото се вътре 4-годишно момче изпадна от купето и бе премазано при преобръщането. Майка му и спътникът й тогава оцеляха. Тогава автомобилът се „паркира” на същото място като при снощния инцидент.
 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама