Рапърът Пи Диди отново промени името си

18:20, 05 яну 18 / Любопитно 25 679 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Рапърът Пи Диди потвърди, че е променил името си на "Любов".

48-годишният рапър, чието истинско име в Шон Кобърс обяви в социалните медии през ноември, че иска да бъде известен като Братът Любов, след което написа, че се шегува и оттегля промяната.

Известен преди като Puff Daddy и P Diddy, певецът се появи в шоуто на Джими Кемел да обяви, че е "отменил оттеглянето".

Диди каза: "Никога не съм се връщал към името Диди и направих редакция от Братът Любов, тъй като съм черен, на просто Любов. Братът изглеждаше излишен.”

Музикантът обвини публицистите си, казвайки: "Те са онези, които ме накараха да се опитам да се оттегля от решението си, но аз оттеглих оттеглянето и премахнах Братът, сега съм просто Любов."

Обяснявайки мислите зад различните му имена, той добави: "Можете да ме наричате с други имена, това е просто еволюция на моята душа и моята вибрация, аз съм Диди, но през дните, които наистина са наистина добри, аз съм Любовта".

Във видеоклип, публикуван в Twitter в чест на 48-ия му рожден ден, хитмейкърът каза: "Хей, аз имам много сериозни новини. Взех решение, което знам, че е рисковано, но променям отново името си.

Аз не съм този, който бях, аз съм нещо различно. Моето ново име е „Любов", няма да отговарям на "Пуфи", "Диди", "Пуфи Тат" или някой от моите други прякори.

Кой не обича Любовта?”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама