Джордж Майкъл: „Принцеса Даяна си падаше по мен!”

16:20, 05 яну 18 / Любопитно 25 696 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Джордж Майкъл веднъж беше казал, че Принцеса Даяна е била "много привлечена" от него.

Музикалната икона, която почина на Коледа през 2016 г., има стари интервюта в предстоящата книга за него, озаглавена "Джордж Майкъл: Свободата, The Ultimate Tribute 1963-2016", и в един откъс, получен от DailyMailTV, Джордж Майкъл говори за връзката си с Даяна.

Джордж се идентифицираше като гей, но настояваше, че жените все още са привлечени от него, тъй като го смятат за "незастрашаващ", и е смятал, че Даяна - която почина в автомобилна катастрофа в Париж през 1997г. - не е била изключение.

В извадката от интервюто Джордж е цитиран като казва: "Тя беше като много жени, които бяха привлечени от живота ми. Те виждат нещо, което не е заплашително.”

Двамата станаха добри приятели, след като се срещнаха зад кулисите на благотворителен концерт на AIDs.

В едно от интервютата, цитирани в предстоящата книга, Джордж казва, че "са си допаднали по начин, който е нематериален и вероятно е свързан повече с възпитанието им."

Но когато се пита дали някога е спал с принцесата, Джордж отговаря: "Знаех, че би било катастрофално нещо. "

Неговият близък приятел Джордж Андрос казва: "Тя покани Джордж в двореца Кенсингтън. Той каза, че се е докоснала до ръката му, а прегръдките й за сбогом са разкривали някакво по-голямо желание.

Джордж ми каза – „Нищо не се случи, но можеше. Ако не бях гей, щях да го направя ".

Вместо това те станаха много близки приятели. Често се доверяваше на него и по време на срещите им му сподедляше колко е нещастна с Принц Чарлс."

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама