Доналд Тръмп определи новата книга за него като пълна с лъжи

11:14, 05 яну 18 / Свят 25 382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че новата скандална книга за него, която предстои да бъде публикувана, е "пълна с лъжи, погрешни тълкувания и източници, които не съществуват", съобщи Reuters, цитирана от БТА.

В коментар в Twitter Тръмп увери, че е забранил достъпа на автора на "измамната книга" Майкъл Улф до Белия дом. "Никога не съм говорил с Улф за книгата", подчерта президентът на САЩ.

"Вижте миналото на това момче и гледайте какво ще се случи с него и с Окаляния Стив", написа още Тръмп.

Скандалната книга за президента на САЩ, разпространени откъси от която предизвикаха спорове, ще бъде публикувана в петък (5-ти януари), а не във вторник, както бе предвидено първоначално, съобщиха по-рано нейният автор и издател.

Адвокатите на Тръмп са заплашили да предприемат незабавно действия за блокиране на нейното публикуване. Те призоваха да бъде спряно незабавно разпространението на книгата "В Белия дом на Тръмп: огън и ярост".

Авторът Майкъл Улф описва първата година от престоя на Тръмп в Белия дом като постоянен хаос и интриги около един президент, осмиван от собствените си сътрудници. Уволненият бивш главен стратег на Белия дом Стив Банън е цитиран да определя среща на представители на предизборния щаб на Тръмп с руснаци като предателство.

Американското президентство осъди "смешните лъжи" на една книга, натруфена с "таблоидни клюки".

Според правни експерти всички евентуални съдебни искове на Тръмп срещу автора и издателя, както и срещу Стив Банън, почти сигурно са обречени на провал и може да доведат до още позорни разкрития.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама