Звезда от ТВ сериал със златен медал от финалите по лека атлетика в Сливен

19:13, 11 юни 17 / Любопитно 25 10779 Шрифт:
Автор:

Дария Хаджийска, която е една от звездите в най- новия сериал по Нова телевизия „Ние, нашите и Вашите“, прекара последните три дни в Сливен. Шестокласничката, изиграла ролята на по-малката сестра Ека в българския комедиен сериал, привлече вниманието на участници и ръководители на финалите по лека атлетика от Ученически игри за 5-7 клас.

Момичето, освен,  че има амбиция към киното, тя е и добра състезателка. От две години се занимава с лека атлетика, като в Сливен бе част от отбора на 20 ОУ „Тодор Минков” – София. Дария, заедно със своите съотборнички,  спечели златен медал още в първия състезателен ден в щафетната надпревара на 4х100 метра. Желанието й за победа бе толкова силно, че за да предаде първа палката, направи каскада, при която падна на пистата, получи нараняване, но бе щастлива от победата на своя тим. За съжаление травмата не й позволи да участва в коронната й дисциплина– дългия скок.

За себе си казва, че леката атлетика е любимият й спорт. Тренира при Силвия Киневска в СК „Славия”. От малка желае да бъде актриса. Спортът също я привлича, но още не избрала, кое ще бъде водещо.

Снимка: Topnovini.bg

Дария добави, че е в  Сливен за втора година, за да участва  във финалите по лека атлетика. Сега намира конкуренцията като много по-силна. Още с пристигането си е привлякла вниманието на останалите участници в надпреварата. Слънчевата и позитивна атлетка и  актриса се е снимала с връстниците си от първенството  и е раздала автографи на желаещите. Все още не знае дали добилият популярност сериал ще има втори сезон, но очаква ваканцията, за да се отдаде за дълго на любимото морско приключение.

А в Сливен обеща да дойде и догодина, ако отборът й се класира за републиканските финали и градът под Сините камъни бъде отново домакин.

В последните три дни за пореден път Сливен предложи домакинство на Републиканските финали по лека атлетика от програмата на "Ученически игри '17 в групите на 5-7 клас. Проявата се проведе на стадион “Хаджи Димитър”. Участваха 20 отбора, победители във всяка една от зоните в България. 
Както миналата година, така и тази, призовите места заеха представителите на Харманли в дамския профил и на Бургас в мъжкия.

Отборите на Трето училище "Д-р Иван Селимински" при момичетата и на Четвърто училище „Димитър Петров”  при момчетата и представиха домакините, като заеха съответно  пето и шесто място.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама