Хиляди се забавляваха с „Добрич мези”

08:53, 11 юни 17 25 536 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Хиляди се забавляваха с програмата на Фестивала на балканската скара „Добрич мези” в събота. Малки и големи се хванаха на хоро на изпълненията на Славка Калчева. Вечерта градуса на настроението вдигна нашумелият гръцки изпълнител- Йорданис Агапитос. Той накара стотици да пеят и танцуват с него.

Снимки: Организаторите

Цели семейства изкараха съботния ден на феста в градския парк. Там за децата е осигурена богата анимационна програма. Малки и големи могат да се включат в различни атрактивни състезания и игри, включително надяждане с кебапчета, понички, люти чушки, както и майсторско носене на табли с бира и много други.

В последния ден на феста днес обедният концерт от 13 ч. е на неповторимата Валя Балканска, а вечерта за всички любители на сръбската музика за градуса на настроението ще се погрижи сръбската супер звезда Кеба.

Снимки: Организаторите

Фестивалът ще подкрепи националната кампания за подпомагане на децата на служители на МВР, загинали при изпълнение на служебния си дълг, съобщават от общината, която е сред организаторите на проявата. Заедно с Българската спортна федерация за деца, лишени от родителски грижи, фестивалът ще даде път за изява на най-младите спортисти, посочват от общината и друга благотворителна кауза.

Снимки: Организаторите

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама