Марица U17 се класира за полуфиналите на Държавното първенство

19:22, 07 юни 17 / Спорт 25 287 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Марица (Пловдив) вече е сигурен полуфиналист в Държавното първенство по волейбол за девойки младша възраст. Възпитаничките на Диана Малинова регистрираха две разгромни победи в своята Група Б на националните финали в София и вече няма как да бъдат изместени от първите две места в групата.

Вчера Жълто-сините не срещнаха проблеми с връстничките си от Бдин-Вида (Видин) и ги победиха с 3:0 (25:11, 25:9, 25:19). Преди малко завърши и срещата на Марица със Спартак Интерком Груп (Варна). Пловдивчанки се поздравиха с нов категоричен успех – 3:0 (25:9, 25:15, 25:15).

В другия мач от първия състезателен ден домакините от Левски (София) победиха Спартак с 3:1. Така вече и въртележка не може да изхвърли маричанки от полуфиналите. В петък в зала Люлин техен съперник за място във финала ще бъде един от отборите Казанлък Волей (Казанлък) и ЦСКА (София), които вече си осигуриха първите две места в другата Група А.

Утре, четвъртък, от 17:00 б.в. Марица излиза за последния си мач в групата – срещу Левски. Този двубой ще определи и дали Жълто-сините ще завършат групата на първо или на второ място.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама