Момчетата на „Сливен баскет” посрещнаха кмета в зала "Васил Левски" с бронзовите медали

15:21, 06 юни 17 25 1899 Шрифт:
Автор:

Медали от БК  „Сливен баскет” получиха кметът Стефан Радев и заместникът му Румен Иванов. Двамата гостуваха в зала „Васил Левски” по време на тренировката на бронзовите медалисти от Държавното първенство по баскетбол.

„Отличията за гостите са изпратени  лично от  президентът на БФ по баскетбол Георги Глушков”, обяви една от легендите на сливенския и национален баскетбол Събин Маринов.

Снимка: Topnovini.bg

Кметът поздрави отбора при момчетата до 12 години, които в края на месец май донесоха първия медал в по-новата история на баскетбола в Сливен. На финалите съставът, воден от Радомир Стоянов, показа желание за победа и в интрига за бронзовите отличия успя да извоюва успех.

Отборът посрещна общинското ръководство със спечелените отличия, треньорите разказаха за успеха, а от своя страна кметът подари на Станимир Комбалов и Събин Маринов от УС на клуба плакет на Сливенска община.

Снимка: Topnovini.bg

Треньорът на медалистите Радомир Стоянов сподели  за Topnovini.bg, че по-голямата част от отбора при 12-годишните се запазва за следващия сезон, както и амбициите за отличия с още по-благороден меtтал. В по-голямата възрастова група ще преминат четирима от баскетболистите. Те ще са в основата на 14-годишните, на които след 10 дни предстои квалификация за Държавно първенство в столицата.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама