Симеон Славчев: Вече знаем какво е нужно, за да побеждаваме

13:59, 06 юни 17 / Спорт 25 265 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ние сме напълно наясно с възможностите си. Никой не е дошъл тук от Кардиф, никой не е играл в Шампионска лига или да пристига с полет от Барселона или Манчестър. Знаем си възможностите, наясно сме какво е нужно да направим, за да побеждаваме. Мисля, че вече всички го осъзнаха. Тактическата дисциплина. Освен това „трибагреникът” на фланелката е най-голямата ни мотивация. Аз лично се чувствам в прекрасна форма. Изиграх доста мачове и мога да гарантирам, че за мача в Борисов, че ще съм на 100%. ” Това сподели националът на България Симеон Славчев преди заминаването на тима за световната квалификация срещу Беларус, предаде репортер на БГНЕС. Двубоят от група А е на 9 юни на „Борисов Арена” в Борисов.

Предстоящата среща коментира и футболистът на турския Касъмпаша Васил Божиков. „Чувствам се добре, атмосферата в тима е добра. Тренираме добре и всичко върви по план. Подготвяме се по най-добрия начин за отбора на Беларус и се надяваме да покажем добра игра и дано да постигнем добър резултат. Всички в отбора сме пределно мотивирани да го направим.

Знаем, че са силов отбор, разчитащ на дълги подавания. Здрави са физически и със сигурност ни очаква сериозна борба, на която трябва да отговорим със същото. Нашата цел е да победим, но какво ще се случи ще се види с мача. Надявам се да покажем същото желание, борба и колектив, подобно на последните ни два мача. Сигурен съм, че ако го направим ще постигнем добър резултат.

Своето мнение за гостуването в Борисов сподели и неговия съотборник в Касъмпаша Страхил Попов. „Беларус е тим, който играе силно у дома. Знаете, че дори направиха равен с Франция, така са стабилен отбор. Надявам се всички в отбора да бъдем пределно концентрирани за мача, защото съм сигурен, че ще е доста труден. Победата над Холандия може да ни даде допълнително самочувствие на отбора, но лично за мен предстоящият сблъсък ще е дори по-труден, защото е далеч по-трудно да затвърдиш представянето си след подобен успех, особено срещу отбор като този на Беларус, който няма какво да губи”.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама