Хванаха мъж, обрал апартамент в Русе

12:31, 06 юни 17 25 318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Разкриха мъж, който е извършил кражба от апартамент в Русе. Той е на 35 години. Кражбата е извършена в края на миналия месец. Откраднати са пари. На 30 май в 16:30 часа в ОДМВР- Русе е получен сигнал за извършена кражба от апартамент. Установено е, че за времето от 15:30 до 16:15 часа, чрез напъване на метална врата в областта на заключващ механизъм, монтиран в горната част на врата, е било проникнато в апартамент, намиращ се на ул. Борисова в Русе. 

От апартамента липсвала парична сума в размер на 48 лева. Извършителят е бил заварен на място от собственичката на жилището, при което той я блъснал и избягал. Сигналът е бил документиран от криминалисти и разследващи в Първо РУ. 

В резултат на последвалите оперативно- издирвателни мероприятия за установяване на извършителя, служителите на реда от група "ПКП-Запад" при Първо РУ са установили като автор на престъплението Д.Е. на 35 г. от Русе, известен на правораздавателните институции. Работата по случая продължава, съобщават още от Областната дирекция на МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама