Един Хърн: Ако реваншът с Кличко не се състои, ще се бием с Пулев

11:24, 06 юни 17 / Спорт 25 325 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Промоутърът на световния шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа – Еди Хърн, призна, че очаква да има реванш между неговия клиент и украинеца Владимир Кличко. В случай обаче, че този мач не се състои, със сигурност следващият съперник на Джошуа ще е българският боксьор Кубрат Пулев, който е основен претендент за титлата на Международната боксова федерация (IBF)., предаде БГНЕС.

„Усещането ми е, че следващият ни съперник ще е Владимир Кличко. Хората продължават да питат дали има краен срок? Ситуацията е такава, че двубоят ще се състои, освен ако не получим друга информация от Бернд Бьонте и Владимир Кличко, които имат среща тази седмица”, разкри Хърн пред Скай Спортс.

Относно къде би могла да се проведе срещата с Кличко, Хърн заяви: Получихме толкова много оферти – Нигерия, Дубай, Америка, а също така сред опциите за мача е и Кардиф. От финансова гледна точка това не е най-добрият вариант, но нищо не е изключено. В следващите две седмици ще разгледаме всички възможности и ще отсеем онези, които са реални и онези, които са логичният избор къде да се проведе боят. Към момента в нашето съзнание Владимир Кличко е следващият ни съперник”, допълни Хърн.

Той коментира и ситуацията около Кубрат Пулев, който продължава да е задължителен претендент за световната титла на IBF. Хърн разкри, че очаква през тази седмица от Международната боксова федерация да вземат решение дали е възможно първо да се проведе реваншът с Кличко. „Мисля, че това ще стане ясно тази седмица. Уверени сме, че двубой от подобен ранг ще се състои, естествено с гаранция, че след това ще има и мач с Пулев. Няма как да не се бием с Пулев, той няма да ходи никъде и ние не можем да избегнем този мач. Ако мачът с Кличко не се състои, то тогава на 100% Пулев ще е следващият съперник на Антъни. А ако се бием с Кличко, боят с Пулев със сигурност ще се проведе след това и мисля, че от IBF са наясно с това”, сподели още той.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама