Награждават най-успешните жени в родния бизнес

09:07, 06 юни 17 / Любопитно 25 318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На официална церемония в столичния хотел „Хилтън“ от 19:30 часа тази вечер ще бъдат връчени за шести  пореден път Годишните награди на списание Business Lady, инициирани от сп. Business Lady и Business Lady Club, това съобщават организаторите на събитието. Призовете се дават за най-голям принос на българската делова жена в различни категории.

Идеята на събитието е да се популяризират успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал. По този начин се цели да се поощри женското предприемачеството сред родната общественост.

Подбрани са различни критерии, сред които Успешен мениджмънт, Ефективни комуникации, Иновативен мениджмънт, Социална дейност, Грижа за обществото, Устойчиво развитие, Иновации, Успешно управление на човешкия капитал, Добро пазарно позициониране, Висок професионализъм и стандарти в работата и други, в които успешни дами ще бъдат оценени подобаващо в съответните отрасли – Финансов сектор, Застраховане, Инудстрия, Туризъм, Икономика и мениджмънт, Образование, Строителство и архитектура, Медии, Здравеопазване, Обучение и развитие, Фармация, Човешки ресурси, Високи технологии, НПО сектор, Ритейл сектор.

Отличията се връчват за заслуги, свързани с богат професионален опит, ноу-хау, устойчиво развитие, прилагане на иновативен и успешен мениджмънт, адаптиране на добри практики, развитие на човешкия капитал, конкурентоспособност и иновации и други.

Годишните награди се реализират с официалното партньорство на Българска търговско-промишлена палата, Български съвет за устойчиво развитие, Български форум на бизнес лидерите, Българска асоциация за управление на хора и Бизнес лейди клуб.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама