Три летни целодневни занимални стартират в Младежки център – Пловдив

07:55, 06 юни 17 25 3285 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Три летни целодневни занимални стартират в Младежки център – Пловдив на Гребната база. До момента общо 85 малчугани от 6 до 12 години са записани. Те ще се занимават със спорт, английски и куп други приятни игри, детски ателиета и работилници, които ще развиват тяхната креативност и творчество. Работата на летните занимални ще продължи до 5 септември. Ако има желаещи, които искат да се запишат и да получат допълнителна информация, могат да посетят страницата на Младежкия център във Фейсбук.

Спортна академия „Супер Старс“ осигурява 2 различни спорта всеки ден, забавни игри, активности и забавления. Занималня „Синьо лято“ набляга на английския език, арт занимания, футбола, танците и гимнастиката. Занималня „Виктория Волей“ ще тренира децата на волейбол, крос фит, английски език и арт занимания.

„Радвам се, че толкова деца са избрали да се запишат в летните занимални, които се организират се от пловдивски спортни клубове и образователни центрове със съдействието на Младежки център. В тях освен обучение, ще има различни весели и забавни игри“, заяви заместник-кметът Георги Титюков, който не пропусна да каже на хлапетата колко е важно образованието и им пожела спокойно лято.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама