Главчев, депутати и политици участват в отбелязването Деня на Ботев

19:31, 01 юни 17 / Политика 25 274 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Председателят на парламента Димитър Главчев и народни представители ще участват в тържественото честване във Враца по повод 141-та годишнина от подвига на Христо Ботев и неговата чета. Това съобщи БГНЕС.

На 1 юни 2017 г. в 21.00 часа председателят на парламента Димитър Главчев и депутати ще присъстват на тържествената заря-проверка в памет на загиналите за свободата и независимостта на България на площад „Христо Ботев”, съобщиха от пресцентъра на НС.

Председателят на Народното събрание ще участва на 2 юни 2017 г. във всенародното поклонение на връх „Околчица” по повод Деня на Ботев и на загиналите за свободата на България. То ще започне в 11.00 часа с молебен, който ще отслужи Врачанският Митрополит Григорий. Димитър Главчев ще произнесе слово и ще поднесе цветя на паметника на връх „Околчица”.

За 11-та поредна година ГЕРБ – Враца организира традиционния поклоннически поход до историческия връх. „Околчица”. Той ще се проведе на 2 юни. Походниците ще бъдат водени от председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Сборният пункт за тръгване е училището в центъра на с.Паволче (ОУ„Христо Ботев”) в 8:00 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама