Децата, клиенти на ЦОП към сдружение „Жанета” се веселиха в градския колодрум

16:36, 01 юни 17 25 699 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Децата, клиенти на Центъра за обществена подкрепа към сдружение „ЖАНЕТА” в Разград, отпразнуваха 1 юни на градския колодрум, съобщиха от Центъра.

Снимки: ЦОП към сдружение „Жанета” - Разград

Домакините – шампионите по колоездене Мирослав Минчев, Мирослав Денев и техният треньор Денчо Денев от СКК „Спринт”, запознаха децата с тънкостите на спорта, направиха им демонстрация, разказаха им любопитни факти и ги наставляваха в спортното управление на велосипед.

Празникът на Центъра бе белязан още с музика, изненади, веселие и игри. Върху огромно платно малчуганите рисуваха своите си мечти за щастливо детство, като изобразиха слънца, цветя, балони, писаха послания и пожелания. После пяха, танцуваха и участваха в тематична викторина.

Първоюнското тържество на детето бе осъществено със спомоществователството на Сдружение „Одисея”, председателствано от Силвия Вълева. В него се включиха деца и младежи от ЦНСТ – Разград и потребители от Център „Подай ръка”. Да поздравят децата пристигнаха председателят на Общинския съвет Надежда Радославова и председателят на социалната комисия към местния парламент Янка Георгиева. Те подариха на децата от социалните услуги топки и федербали, допълват от Центъра за обществена подкрепа. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама