Деца управляваха Община Симитли

16:30, 01 юни 17 25 602 Шрифт:
Автор:

По традиция на 1-ви юни в Община Симитли власт имат децата. Кмет на общината стана Магдалена Тасева, а Апостол Апостолов символично предаде властта на малките и връчи на своя приемник ключа на общината. 

Той заръча на малките управленци на днешния ден да споделят своите тревоги и да дадат своите идеи за развитие и модернизиране на Симитли. „Винаги сте добре дошли при нас, да се посъветвате, да решим проблем, който имате, защото вие сте бъдещето на нашата община. Знам, че когато завършите вашето образование, вие ще сте хората, които наистина ще управляват общината и ще постигате много по- големи успехи”, каза Апостолов. 

Заместник - кмет по икономиката и стопанската дейност бе Енрике Иванов, зам.- кмет по социални и хуманитарни дейности – Илияна Дамянова, технически сътрудник – секретар –Виляна Стефанова, директор на дирекция “Местни приходи и общинска собственост” – Анелия Ангелова,

Първата работа на новите управленци  бе да съставят заповед, с която да намалят часовете на своите приятели от СУ “Св.Св.Кирил и Методий“ в Симитли по повод днешния празник.

Детският  парламент заедно откри празненствата по случай 1-ви юни. Новите служители на общинска администрация в един глас с децата на площада рецитираха стихотворението „Аз съм българче”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама