Живи са мъжете, пострадали на бензиностанцията в Блъсково

15:24, 01 юни 17 25 434 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Живи са двамата мъже, пострадали при тежката трудова злополука във варненското село Блъсково. Това съобщи за Topnovini.bg директорът на Центъра за спешна медицинска помощ във Варна д-р Мая Рашева. По думите й двамата са стабилни и са откарани с линейки във Военноморската болница.

Първите впечатления на спасителите, пристигнали на мястото на трудовата злополука, са били, че двамата мъже са починали. Пристигналият медицински екип е установил прижизнени функции, съобщиха от пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна с извинение за подадената по-рано информация, че двамата са загинали на място.

По първоначална информация инцидентът станал при ремонтни дейности на бензиностанцията.Около 13 ч. 20-годишен работник е паднал в празна цистерна за гориво. В опит да му помогне вътре влязъл и 30-годишният собственик на бензиностанцията. Двамата са вдишали токсични изпарения.

Служители на Инспекцията по труда във Варна пътуват към мястото на инцидента, съобщи директорът й инж. Иван Иванов. Веднага след като е докладван на прокурор от Окръжната прокуратура във Варна, случаят е възложен на следовател от Окръжния следствен отдел.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама