Енергетици подариха празник на децата в Гълъбово

14:36, 01 юни 17 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Забавна програма с много танци, дресура на екзотични животни и любими детски герои подари ЕЙ И ЕС България на децата от Гълъбово по случай Международния ден на детето, съобщиха от американската компания, собственик на ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово”.

За осма поредна година на 1 юни ЕЙ И ЕС организира празник за децата от общината, за да даде повече усмивки на техните лица. Тази година тържеството се проведе на откритата сцена на обновения със средства от ЕЙ И ЕС Младежки център в Гълъбово, а участие в него взеха над 300 деца от 2 детски градини и 4 училища от общината.

Инициативата е част от програмата за корпоративна социална отговорност на ЕЙ И ЕС България. От 2006 година досега ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово”, част от бизнес портфолиото на ЕЙ И ЕС България, е инвестирала над 6,9 милиона евро в социални програми в района на Гълъбово. Основните акценти в нея са подобряване на инфраструктурата, образование и грижа за децата и младежите. Като част от нея през миналата година бе открит напълно реновирания младежки център в града, в реконструцията на който бяха вложени 2,2 милиона евро. В момента той е най-модерното съоръжение от този тип в региона.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама