Цветанов: Дори и децата знаят кои са „Наглите”

13:29, 01 юни 17 25 276 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Няма български гражданин в страната, който да не знае кои бяха тези от групата "Наглите". Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, предаде   БГНЕС.

Дори и децата знаят, че тези хора отвлякоха 15 български граждани. За 13 от групата на „Наглите” бяха събрани годни доказателства, за да бъдат признати за виновни и в момента да се прави интерпретация, че някой друг носи отговорност, това е несъстоятелна теза и обида за този, който е написал подобни твърдения, уточни Цветанов.

Българският парламент се е съобразил и е приел законодателна норма, която обаче не противоречи и не променя досегашния начин за вземане на подобни решения от българския съд, добави той.

Никой не ограничава съдията, който взема това решение, да изиска допълнителна информация, каза още Цветанов. Според него всички искат промяна на съдебната система, но това, което се иска е да се промени начинът, по който се правораздава.

Попитан за поведението на ВОЛЯ в пленарната зала, които гласуваха "за" отстраняването на Димитър Главчев от председателското място на НС, Цветанов заяви, че ГЕРБ нямат разговори за начина, по който да гласуват народните представители от която и да е група. 

 

София  / България

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама