Аптека е била обрана в Русе

12:05, 01 юни 17 25 555 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Обрана е аптека в Русе. Това е станало в тъмната част на денонощието. За времето от 20.00 ч. на 30 май до 07.15 ч. на следващия ден в Русе на ул. "Петко Д. Петков" неизвестно лице, посредством парче от асфалт, увито в парцал, е счупило витринно стъкло на аптека и през образувалия се отвор е извършило кражба на сумата от около 200 лв., които са били поставени в картонена кутия от лекарства на рафт зад витринното стъкло. По случая е образувано досъдебно производство, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Вчера чрез счупване на секретно заключващо устройство на входна врата е проникнато в апартамент в Русе на ул. "Едуард Винтер",собственост на Т.И. на 60 години и е извършена кражба на преносим компютър марка "HP", преносим компютър марка "Тошиба" и един чифт дамски златни обеци с тегло около 2 гр. Нанесена е щета за около 1000.00 лева. По случая е заведено досъдебно производство. 

Също в Русе, на бул. "Ген. Скобелев", посредством отключване с подбран или подправен ключ е проникнато в апартамент, откъдето е извършена кражба на пари в брой и златни накити. По случая е образувано досъдебно производство, съобщават още от ОД на МВР.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама