Обраха 66-годишна жена в Русе

11:41, 01 юни 17 25 379 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Жена на 66 години е била обрана в Русе. Това е станало вчера следобед. На 31 май в 16.00 часа е подаден сигнал от 66- годишна жена от Русе, че около 14.00 ч. на алея "Момина сълза" в ж.к. «Здравец» и е бил извършен грабеж, съобщават от Областната дирекция на МВР. В хода на разпита е установено, че около 14.00 часа тя е вървяла по алея "Момина сълза" в ж.к. «Здравец». В междублоковите пространства усетила, че някой рязко издърпва пазарската чанта, която държала в лявата си ръка и в следващия момент видяла пред нея да бяга лице от мъжки пол. В пазарската чанта е имало портмоне със сумата от 90 лева в различни банкноти и монети. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Вчера на тел.112 е подаден сигнал от Я.Т. на 12 години от Русе, който е съобщил, че около 14.30 ч. на ул. «Тича» в ж.к. «Дружба» му е бил извършен грабеж от непознато за него лице, съобщават още от ОД на МВР. Младежът и негов приятел, около 14.15 часа, се качили в автобус от спирка в жк. «Дружба». От автобусната спирка на бул. «Христо Ботев» се качило момче, което седнало в близост до тях. 

Момчето ги заговорило и поискало да ползва телефоните им, но те му обяснили, че нямат наличност по СИМ картите. Младежите слезли на автобусна спирка на кръстовището на бул. «Липник» и ул. «Тича». На около 30-40 метра зад спирката непознатият ги накарал да спрат и след това заплашил, че ако Я.Т. не му даде парите си, ще го удари, след което го ударил с юмрук в ребрата. При удара младежът изтървал мобилния си телефон на земята. Непознатият взел апарата, премахнал силиконовия защитен гръб и от там взел сумата от 19,80 лв., както и карта за градски транспорт. След като взел парите, извършителят пуснал телефона на земята и побегнал. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама