Манчестър Юнайтед отказа 60 милиона от Реал за Де Хеа

11:19, 01 юни 17 / Спорт 25 332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ръководството на Манчестър Юнайтед е отхвърлило оферта от страна на Реал Мадрид за Давид де Хеа на стойност 60 милиона паунда, съобщава Sky Sports, предаде БГНЕС.

Испанският национал отдавна е трансферна цел на Кралския клуб, като през август 2015-та той бе съвсем близо до преминаване на "Сантяго Бернабеу", но сделката пропадна в последния момент. Впоследствие стражът подписа нов 4-годишен договор с "червените дяволи", а според медиите на Острова Де Хеа се чувства добре на "Олд Трафорд" под ръководството на Жозе Моуриньо, въпреки че остана резерва във финала на Лига Европа миналата седмица.

От Реал обаче са решени да вземат Де Хеа и са отправили доста сериозна оферта - 60 милиона паунда, което е близо два пъти повече от най-голямата сума, плащана някога за вратар. Ръководството на Юнайтед обаче е отхвърлило офертата и е решено да задържи своя играч, за да атакува шампионската титла и добро представяне в Шампионска лига през следващия сезон. Очаква се мадридчани да не се откажат от целта си и да предложат по-добра оферта в следващите седмици.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама