Библиотеката в Пловдив също отбелязва 1 юни с поредица събития

09:53, 01 юни 17 25 391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Регионална народна библиотека „Иван Вазов“ – Пловдив организира емоционално отбелязване на Международния ден на децата. От 14.30 ч. във фоайе Изкуствотека ще бъде открита изложба на деца от СУ „Патриарх Евтимий“ – Пловдив по съвместен проект с Община Пловдив „Цветни надежди“. Малките творци предлагат на вниманието на зрителите изработени и декорирани от тях вази, чаши и…работещи стенни часовници. Експонатите ще се продават с благотворителна цел и събраните средства ще бъдат предоставени на фондация „Бон Мин“, която ще определи към лечението на кое дете ще бъдат насочени.

От 17.30 ч. в двора на Детския отдел на библиотеката домакини ще бъдат децата от ЦДГ „Люляк“. С песни, стихове и танци те ще посрещнат всички свои гости, които са решили да участват в празника. С особено внимание ще се ползват тези от тях, които са решили да са облечени като приказни герои, любими палавници от детските книги, а защо не и от книги за по-големи. След края на програмата започва дискотека, за края на която никой нищо не знае.

В центъра на събитията стои Детския отдел на РНБ „Иван Вазов“. Библиотеката очаква своите малки, по-големи и още по-големи приятели.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама