Новият областен управител на Русе встъпи в длъжност

09:39, 01 юни 17 25 461 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Новият областен управител на Русе Галин Григоров днес встъпи официално в длъжност, предаде  БГНЕС.

Григоров бе посрещнат с хляб и сол от служителите в областна администрация, в присъствието на заместниците си Валентин Колев и Свилен Иванов, а постът му бе предаден от досегашния губернатор Стефко Бурджиев. Григоров бе поздравен и от кмета на Русе Пламен Стоилов.

Галин Григоров е областен координатор на ВМРО и става областен управител от квотата на Обединените патриоти. На кратката церемония тази сутрин той набеляза част от приоритетите, по които ще работи – всички наболели проблеми на русенските граждани и жителите на областта. Сред тях са чистотата на въздуха, пътят Русе-Бяла, задръстванията на граничния пункт „Дунав мост“.

„Благодарен съм за голямото доверие, но осъзнавам и огромната отговорност, която поемам. Ще дам всичко от себе си и ще бъда всеотдаен, няма да се спра, докато ние не постигнем всичко това, което очакват русенци от нас“, заяви Григоров. Той ще работи и с всички кметове на общини, като ще разчита и на експертните съвети на досегашния областен управител Стефко Бурджиев.

Кметът Пламен Стоилов подари икона на Свети Георги на новия губернатор, като му пожела успех и изрази увереността си в добрата съвместна работа помежду им. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама