Отново хитови театрални комедии на пловдивската сцената

09:20, 01 юни 17 25 382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сцената на лятно кино „Орфей” на Сахат тепе отново събира най-успешните театрални комедии в панорамата „Завеса под звездите”. Първата част на програмата започва днес с комедийно намигване на Милица Гладнишка с Опера Пловдив и включва 15 заглавия с любими актьори на публиката. За новото издание през 2017 комедийните звезди Милица Гладнишка, Христо Гърбов, Геро, Асен Блатечки, Мария Сапунджиева, Юлиян Вергов и Краси Ранков лично подготвиха видео-селфита като покана за пловдивската театрална публика, които вече се разпространяват в социалните мрежи.

След кинопанорамата „Филмови нощи във Филипополис” от 7 юли, театралните комедии се завръщат на сцената на кино „Орфей” с втора гореща порция смях до средата на септември. Билети за спектаклите се продават в Билетен център пред Общината.  Пълна програма и актуална информация може да откриете на facebook страницата на лятно кино „Орфей”.

Специално за панорамата на комедиите Сатиричнят театър ще представи „Лъжци по неволя” с Николай Урумов, Мартина Вачкова, Мария Статулова, Александра Сърчаджиева, Красимир Куцупаров и др. През юни премиерни още са спектаклите „Смехотерапия” на Музикалния театър,  „Търся нов съпруг” на ловешкия театър с Албена Колева, Тончо Токмакчиев и Валентин Танев, хитът „Зорба гъркът” с Красимир Ранков и „Чешити” по Чудомир на Драматичния театър в Габрово.  В програмата са включени и вечните фаворити на публиката: „Омайна нощ” с Асен Блатечки, „Маршрутка” от Елин Рахнев и „Спанак с картофи”, но този сезон със специалното участие на Герасим Георгиев – Геро като страничен съдия във вечното „театрално дерби”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама