„Камчия“ открива туристическото лято

09:16, 01 юни 17 25 426 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Санаторно-оздравителният комплекс „Камчия“ ще открие летния туристически сезон днес от 13 ч. на плажа пред клуб-ресторант „Кристал“. На тържеството са поканени всички гости на комплекса и работещите в него, учениците от Частното средно училище „Юрий Гагарин“, кметът на община Аврен Емануил Манолов и областният управител на ВарнаСтоян Пасев.

Най-атрактивният гост обаче ще бъде самият цар Нептун, който ще пристигне със свитата си от красиви русалки. Той е подготвил морско кръщене за малчуганите, както и много състезателни игри и викторина със забавни въпроси.

За настроението на празника ще се погрижи певицата Грета Ганчева, а за децата ще има сладоледи, осигурени от „Алджида“.

От днес започва работа и Туристическият рекламно-информационен център в комплекса. Той е разположен срещу хотел „Лонгоз“.

В пълна готовност за сезона е плажът на СОК „Камчия“. Той е оборудван с пътеки, тенти, съблекални и душове. Почиства се всекидневно. За сигурността на посетителите, повечето от които са деца, бдят морски спасители на пет поста. В постоянна готовност да окаже неотложна помощ при необходимост е и плажният медицински център.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама