Миро се раздаде на сцената в родния Добрич в помощ на малкия Марти

08:42, 17 май 17 25 799 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Миро се завърна в родния Добрич, за да пее благотворително за 7-годишния Марти, чиито родители трябва спешно да съберат 32 000 долара, за да спасят живота на момченцето. Звездата на българската поп музика се раздаде на сцената на концертна зала „Добрич” с много и емоционални изпълнения на песни от собствения и чужд репертоар. Всички те изпълнени на живо и в отговор на желанията на публиката.

 

Изпълненията му започнаха с най-новата му и хитова песен „Гълъбо”. Публиката чу едни от най-обичаните парчета на Миро и дует „Каризма”, като „Сувенир”, „Август е септември”, „Губя контрол”, „Колко ми липсваш” и др. Певецът изпълни любими песни на Кирил Маричков, Мария Нейкова и много други. Препълнената концертна зала пя, заедно с него, и бурно го аплодира. А, Миро отговори със себераздаване на сцената.

„Благодаря Ви, че дойдохте! Благодаря за това, че сме заедно, като едно семейство, за да направим така, че един малък красив младеж да израсне здрав, щастлив и благословен. Благодаря, че сме заедно!” – с тези думи Миро се обърна към препълнената зала. И се върна в спомените си към времето, когато за пръв път е излязъл на сцената в родния Добрич.

 

В концерта участваха още Християна Дънкова, Мишел Страмински, Александър Танев, таланти от студио за поп-рок певци "Сарандев" при общински младежки център „Захари Стоянов”, от училището по изкуства "Климент Охридски", ученици от ЕГ "Гео Милев", бийтбокс Красимир Иванов, танцьори от студио за съвременни танци "Палитра". Спортен клуб "Алексия" показа някои от най-новите си танци, с които след броени дни отива на световно първенство.

В публиката на концерта бяха кметът на Добрич Йордан Йорданов и част от екипа му.

 

В края на концерта председателят на фондация „Ръка за помощ”, която бе организатор на концерта, Албена Бонева съобщи, че от продажбата на билети за конкурса и от специално приготвените меденки са събрани над 6300 лева.

„С концерта кампанията за Марти не приключва. Надявам се, че още повече ще можем да помогнем”, сподели Албена Бонева. И добави, че инициативите ще продължат, докато Марти не оздравее и се върне в училище. Стана ясно, че с Миро са обсъдени и други възможности да се помогне за набирането на средства за лечението на момченцето.

 

Мартин Петров е едно чудесно 7-годишно дете. Посещава детска градина №20 „Радост”, а наесен предстои да прекрачи за първи път училищния праг. Детето обаче страда от сериозното заболяване мускулна дистрофия тип Дюшен, за което има лечение в Турция. Сумата, необходима за него – 32 000 долара, е непосилна за семейството му.

Всеки, който има възможност може да дари на:

Дарителска сметка към Юробанк-Пощенска Банка BG96BPBI79384058962002 BGN BIC:BPBIBGSF

Титуляр на сметката Емилия Илиева

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама