Мануела Малеева разказва за загубите и победите в спорта и в живота

15:23, 15 май 17 25 257 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В поредицата “Срещи в Читалище.то” се представят хора, които променят средата и вярват, че важните каузи си заслужават. Един такъв човек, който може да служи за пример и да вдъхновява, е Мануела Малеева. Срещата с нея ще се проведе на 16 май от 19:00 часа в сградата на „Читалище.то” в София, съобщават организаторите.


Мануела Малеева е не само най-успешната българска тенисистка, но и едно от големите имена на българското гражданско общество днес. Тя поделя времето си между Швейцария и България като активен участник в различни граждански и благотворителни каузи у нас. През 2015 г. представлява Инициативния комитет “Гласувай без граници”, сформиран в подкрепа на електронното гласуване на националния референдум.

Един от дългосрочните й ангажименти е клиниката за деца с ортопедични проблеми в Стара Загора, създадена от фондация Swissclinical, на която е съосновател. 
На срещата в Читалище.то присъстващите ще могат да разговарят с нея за загубите и победите в големия спорт и в живота, за благотворителността и смислените каузи, и за мечтите й, свързани с България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама