Депутатите създадоха временни комисии за качеството на водата и неизплатените заплати

11:13, 28 апр 17 / Политика 25 273 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Депутатите създадоха две временни комисии, по предложение на БСП- за качеството на водата в страната и за проучване на случаите на неизплатени заплати, предаде БГНЕС.

Народните представители приеха предложението за създаване на Временна комисия за установяване на потенциално опасните и конкретни случаи на радиоактивно замърсяване на питейни води на територията на България, причините за тяхното възникване и последиците за здравето на гражданите.

Временната комисия ще се състои от 10 депутати и трябва да предложи законодателни промени, действия и мерки за преодоляване на съществуващите рискове и заплахи за околната среда, живота и здравето на гражданите. За председател на комисията бе избран Георги Колев от „Обединени патриоти“.

От друга страна бе създадена и Временна комисия за проучване на случаите на неизплатени заплати. И тази комисия ще се състои от 10 членове. За председател на Временната комисия бе избрана Диана Йорданова от ГЕРБ. Комисията ще работи за срок от 2 месеца. В нея ще се проучват случаите на дължими, но неизплатени заплати от страна на работодателите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама