Променят движението в София заради “ Вечното дерби ”

08:48, 28 апр 17 25 530 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във връзка с футболното дерби между “Левски” и ЦСКА на 29 април, което ще се проведе на Националния стадион „Васил Левски“,Столична община въвежда промяна в организацията на движение в София, съобщават от пресцентъра на ведомството.

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 6.00 часа на 28 април до отпадане на необходимостта при сектор „Г“ и сектор „Б“ на Националния стадион „Васил Левски“.

Забраната ще важи от 15.00 часа до 19.00 часа на 29 април и за моста пред Националния стадион  и на ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ с изключение на местата в режим „служебен абонамент“.

От 16.00 часа на 29 април до приключване на футболната среща само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР ще се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на масовия градски транспорт по :

- ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“

- бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между пл. „Орлов мост“ и бул. „Черни връх“

- бул. „Драган Цанков“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „П.К.Яворов“.

От 15.00 часа на 29 април до приключване на мача се променя частично маршрута на автобусна линия 75 като се скъсява до Военна академия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама