Изграждат автогара и пътни връзки в местността „Мисаря” за над 4,4 млн. лв.

07:00, 24 апр 17 25 589 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Автогара и пътни връзки ще бъдат изградени в местността „Мисаря”, в землището на град Созопол. Това става ясно от обществената поръчка, която местната Община е обявила, сочи справка на Topnovini.bg. Прогнозната стойност на поръчката е 4 441 400 лева без ДДС.

Предметът на настоящата обществена поръчка включва в себе си изготвяне на технически проект с работни детайли на автогара и пътни връзки, авторски надзор и изграждането им. Етапността в проектирането се въвежда за създаване на по-голяма гъвкавост и възможност за етапно изграждане и въвеждане в експлоатация при промяна на инвестиционните намерения и финансовите възможности.

Първият етап да включва всички подобекти в имота на автогарата: сградата на автогарата, терминала за автобуси, паркинга на кота 0.00- груб строеж, паркинга на кота + 4.50, благоустрояване на имота, районно осветление.

Във втория етап ще се прави пътен подход от и до автогарата, включващ реконструкция на общински път BGS 1220, триклонно кръстовище, пътната връзка до осова точка 951, улично осветление и улични ВиК мрежи.

Кандидатите могат да подават своите оферти до 19 май тази година. Те ще бъдат отворени на 23-ти същия месец в сградата на Община Созопол.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама