Красимир Масурски е новият секретар на читалището в Добрич

12:58, 15 апр 17 25 1025 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Красимир Масурски е новият секретар на народно читалище „Йордан Йовков – 1870” в Добрич, съобщиха за Topnovini.bg от настоятелството му. Той е назначен от началото на седмицата.

Той е човек с административен опит, заемал е ръководна длъжност, посочиха членове на настоятелството.

Припомняме, че след като Диана Кирова подаде оставка през септември миналата година, на нейно място имаше временно изпълняващ длъжността. 

Красимир Масурски е от Добрич. Завършил е Софийски университет, има  бакалавърска степен по социална геронтология и магистърска степен по социално управление и социална политика. Над 20 години е работил в структурите на Министерството на труда и социалната политика. Бил е социален работник, главен специалист по социално обслужване, управител на Домашен социален патронаж - Добрич, директор на Бюрото по труда, където последно е заемал длъжността главен експерт. След това – през 2012 г., след спечелен конкурс, бе назначен за директор на Регионалната дирекция за социално подпомагане.

Припомняме, че читалището няма председател от есента на миналата година, когато с решение на съда бе отстранена от длъжността Юлия Стаматова. Срещу нея се води дело за престъпление по служба, което е продължило 10 години, като за този период са нанесени имуществените вреди в размер на 611 885.95 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама