Над 720 се явяват на предварителна сесия в Медицинския университет в Плевен

15:04, 02 апр 17 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Над 615 кандидат-студенти са подали документи за предварителните изпити по биология и химия за магистърските специалности "Медицина" и "Фармация" в Медицинския университет в Плевен, съобщиха от пресцентъра на висшето училище.  От там припомниха, че срокът за прием на документи за предварителната сесия в университета изтече на 31 март. 

Общо 108 са заявили желание да се явят на тест по биология за десетте бакалавърски специалности "Управление на здравните грижи", "Медицинска рехабилитация и ерготерапия", "Опазване и контрол на общественото здраве", "Медицинска сестра", "Акушерка", "Медицински лаборант","Рентгенов лаборант", "Социални дейности", "Помощник-фармацевт", "Медицинска козметика". 

Изпитите от предварителната сесия  по биология и химия за „Медицина“ и „Фармация“ ще се проведат на 9 и 23 април, а тестът по биология за бакалавърските специалности е на 8 април.

От 20 до 30 юни ще се приемат документи за редовната изпитна сесия, обявиха още от Университета. Датите за редовните изпити за специалностите „Медицина“ и „Фармация“ са на 5 юли по биология и на 12 юли по химия. Тестът по биология за бакалавърските специалности е на 27 юли.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама