Амбър Хърд се съди с продуцента си

02:30, 02 апр 17 / Свят 25 258 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Амбър Хърд отново се съди, но този път не с бившия си съпруг Джони Деп, а с продуцента си Кристъфър Хенли. Това информира БГНЕС.

Той засне филма „Лондонски поля (London Fields), в който актрисата изпълнява една от ролите. Лентата обаче така и не се появи на бял свят, защото бе бойкотирана от Амбър Хърд и други актьори. Те обвиниха създателите на филма в неспазване на договора.

Причината, заради която Хърд и Хенли ще застанат един срещу друг в съда, е доста деликатна. Звездата обвинява продуцента, че без нейното съгласие и с помощта на нейна дубльорка е заснел сцени с открито сексуален характер. От тях се създавало впечатление, че на екрана е самата Амбър.

Нейният адвокат поясни, че преди да се съгласи на участие в „Лондонските поля“, актрисата е уговорила условия с Хенли и е ограничила участието си в голите сцени. Договореността е била документирана. Но продуцентът нарушил договореността и заснел сексуални сцени с героинята на Хърд. В кадрите обаче се появява дубльорка на актрисата. Адвокатът поясни, че самата Хърд никога не би се съгласила на подобни еротични кадри. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама