Най-добрият диджей на Америка ще пуска музика на варненския плаж

13:29, 23 мар 17 25 235 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Стийв Аоки, избран за най-добър диджей на Америка, ще бъде сред звездите, които пристигат във Варна за най-голямото музикално събитие за годината у нас - MTV Presents Varna Beach. Това съобщиха организаторите на шоуто, което ще се проведе на Южния плаж на 15 юли. Събитието ще бъде записано и излъчено многократно в мрежата на MTV по целия свят. Ранните билети се пускат в продажба от 31 март, а днес MTV обяви първата част от звездите, които ще участват в шоуто.

Стийв Аоки за първи път ще пуска музика в България. Той е известен като един от най-неуморните артисти, създаващ невероятна атмосфера на събитията, в които участва. Заема първите места в световните класации, номиниран за „Грами“, водеща звезда на големи летни фестивали по целия свят, както и в мегаклубове в Лас Вегас и Ибиса. През 2014 г. Албумът му „Neon Future I“, част от който е и златният сингъл „Delirious (Boneless)“, с участието на Chris Lake & Tujamo, feat. Kid Ink, се изкачи до номер 1 в класациите за Dance/Electronic музика. Съвсем скоро той пусна и невероятния сингъл „Just Hold On“, общ проект с Луиз Томлинсън от One Direction. 
Участие в шоуто във Варна е потвърдил и Тайни Темпа, който притежава също толкова първи места в класациите на Великобритания, колкото и Майкъл Джексън, U2, Кайли Миноуг, Роби Уилямс и Елтън Джон.

На варненска сцена през юли ще бъде и най-голямото участие в България на дуото Gorgon City. Техните хитове „Imagination“, „Ready for Your Love“, „Go All Night“, „Unmissable“ и „Here For You“ се превръщат в удивителни хитове в класациите, звучат във всички световни клубове и вдъхновяват цяло поколение младежи.
За първи път у нас за събитието на MTV пристига и дуото R3WIRE & VARSKI. Музикантите, които работят заедно от 2010 г., след две успешни години с национални и международни участия, са избрани MTV да се присъединят към новия й екип, за да се превърнат в музикални куратори, домакини и посланици на новата клубна дивизия на телевизията „Club MTV“.
Първият български изпълнител, който ще участва в MTV Presents Varna Beach, Поли Генова - артист и автор на песни с изключителни вокални способности, които не се нуждаят от представяне за българската публика.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама