17-годишен мотоциклетист със счупена челюст след сблъсък с „Фолксваген

12:24, 23 мар 17 25 276 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

17-годишен мотоциклетист е настанен в русенската болница със счупена челюст след инцидент на ул. Рига в района на кръстовището с ул. Братислава в Русе, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

„Фолксваген“ с разградска регистрация, управляван от 20-годишната Е.С., нарушава правилата за предимство, като при извършване на ляв завой не пропуснал насрещно движещ се в права посока мотоциклет „Ямаха“ с русенска регистрация.

При сблъсъка е пострадал 17-годишният мотоциклетист. Той е бил транспортиран в УМБАЛ-Русе от пристигналия на място екип на Спешна помош. В лечебното заведение е установена фрактура на долна челюст.

На местопроизшествието е извършен оглед. Причините за инцидента се изясняват.

На кръстовището между бул. Христо Ботев и бул. Васил Левски пък друг „Фолксваген“ с русенска регистрация, управляван от Д.К. на 46 г., блъснал преминаващия през него „Мерцедес“ с русенска регистрация, управляван от Д.Д. на 19 г.

В резултат на удара „Мерцедес“-ът се завъртял, напуснал пътното платно вдясно и блъснал изчакващ да премине пешходец на 14 г.

След преглед пострадалият е настанен в болницата с фрактура на таз, без опасност за живота. На местопроизшествието е извършен оглед, причините за произшествието се изясняват.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама