Променят движението в София заради мача България - Холандия 

09:37, 23 мар 17 / Спорт 25 463 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Въвежда се временна организация на движение в района на стадион "Васил Левски" на 25 март (събота) заради футболна среща между националните отбори на България и Холандия, съобщават от Столичната община.

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в проявата от 8.00 ч. на 23 март до отпадане на необходимостта при алеите около стадион "Васил Левски".

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 8.00 до 24.00 ч. на 25 март на моста пред стадион "Васил Левски"; на ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", с изключение на местата в режим на платено паркиране "служебен абонамент".

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 20.00 ч. на 25 март до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"; бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх"; бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "П. К. Яворов".

От 19.30 ч. на 25 март ще се състои шествие с маршрут от ул. "Кърниградска" по бул. "Витоша", ул. "Алабин", ул. "Ген. Гурко" до стадион "Васил Левски".

От 18.00 ч. на 25 март до приключване на мача се променя частично маршрутът на автобусна линия номер 75, като се скъсява маршрутът до Военна академия.

„Център за градска мобилност" ЕАД ще осигури специализиран автомобил за принудително преместване на паркирани в нарушение ППС само по нареждане на отдел „Пътна полиция" при СДВР за времето и мястото цитирано по-горе съгласно чл. 171, т. 5 от Закона за движението по пътищата. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама