„Технологиите в услуга на бизнеса“ представят в Русе

08:47, 23 мар 17 25 671 Шрифт:
Автор:

Второто събитие от инициативата Silvae’s DEVents ще се проведе от 18:30ч. днес в зала 2.203 на Русенския университет. То ще бъде посветено на технологиите, като основа за развитие и усъвършенстване на бизнеса и неговите процеси, съобщиха организаторите.

Ще си говорим за порталните технологии при големите, с референция към IBM WebSphere Portal, CMS в корпоративните технологии, с референция IBM WCM платформата, Портлетите като имлементация.

Събитието е подходящо за всеки, който иска да пише и обслужва корпоративни решения.

Лектор на събитието ще бъде Дамян Славов. Той има над 15 години професионален опит в уеб решенията, а от 5 години се занимава и със софтуерена архитектура. Работи с Java 2 EE и PHP системи. Дългогодишен софтуерен архитект към IBM Core Content Team. От 2012г. развива собствен бизнес в сферата на софтуерния дизайн и IT обслужването.

Silvae’s DEVents е инициатива, насочена към специалистите и почитателите на програмирането и информационните технологии като цяло. Целта й е да даде сцена за споделяне на опит, знания и ценен ноу-хау, като по този начин подкрепи активното развитие на ИТ общността в Русе. Всички събития са безплатни за посещение и отворени за дискусии. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама