Николай Митов: Всеки един трябва да докаже, че има място в Левски

14:46, 17 мар 17 / Спорт 25 257 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„До май месец всеки един от футболистите трябва да ми покаже, че иска да е Левски и че нивото му отговаря на това на клуба, а то е голямо.” Това заяви старши треньорът на Левски Николай Митов на пресконференция преди домакинството на Ботев Пловдив от 25-ия кръг на Първа лига, предаде БГНЕС.

„С всяка изминала седмица и с всеки мач, спортно-технически ми се изяснява кой има ниво за Левски и кой ще остане в отбора. Това се отнася за абсолютно всеки един играч в тима. Всеки ден е доказване.” След като загубиха в миналия кръг, при визитата на Берое, в щаба на „сините” са амбицирани да зарадват своите фенове с успех срещу пловдивчани.

"Най-важното е хората да виждат прогрес. Има ли го, нашата публика ще ни подкрепя. С всеки мач той трябва да става все по-видим. От това, което гледам на тренировките, съм уверен, че ще го има. Трябва още много, но има желанието да изпълняват изискванията, сподели Митов.

Респект и уважение за Ботев, но до там. Те имат добри футболисти, но мен ме интересуват само нашите играчи. Искам да видя коренно различен отбор от това, което видях с Берое. Има старание в тренировките и сега искам футболистите да го покажат и на терена. В Стара Загора не ми хареса резултатът и че не можахме да отбележим гол. Игрово превъзхождахме Берое, макар все още не толкова колкото ми се иска. Има доста да се чисти като грешки, но трябва да се надгражда само с победи. На отбор като Левски подхожда да побеждава във всеки мач", допълни още той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама