Петима шофьори са хванати в нарушение по пътищата в Плевенско

13:58, 17 мар 17 25 296 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Петима са заловени да шофират в нарушение на Закона за движение по пътищата в Плевенско  през изминалото денонощие , съобщи пресцентърът на полицията.  Бързо производство  срещу 23-годишен от село Долни Луковит е образувано в  РУ-Долни Дъбник на 16 март, затова че при управление на лек автомобил"Опел-Вектра" си е служил с  регистрационни табели, предназначени за чуждо МПС.  Той е хванат на пътя за село Гостиля в посока село Долни Луковит. Уведомен е дежурен прокурор и продължава разследването на случая.

Мотобед без регистрационни табели е управлявал 17-годишен в село Подем. Установено е, че водачът е без свидетелство за управление и управляваното от него возило не е регистрирано по съответният ред. 

Бързо производство срещу 28-годишен от Левски е образувано в РУ-Левски на 16 март. На същата дата в 00:10 часа в град Левски по улица „Александър Стамболийски“ е управлявал без свидетелство за управление  лек автомобил "Мерцедес" в едногодишния срок от наказването му по административен ред. По случая продължава работа разследващ полицай.
           
Лек автомобил "Опел Вектра"е спрян за проверка в село Чомаковци на 16 март около 13.15 часа. От извършената проверка за алкохол с техническо средство "Дрегер - 7510" е установено, че водачът – 26-годишен от село Еница управлява с концентрация на алкохол 2,13 промила. Издаден е талон за медицинско изследване.

Незабавно производство срещу 16-годишен е започнато във Второ РУ Плевен на 15 март, затова, че в кв."Сторгозия е  управлявал мотопед "Yiying", който не регистриран по надлежния ред. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама