Мъж се простреля пред община Стара Загора (ВИДЕО)

12:14, 17 мар 17 25 606 Шрифт:
Автор:

Мъж на 51 години се простреля на централната алея между сградата на Община Стара Загора и парк "5-ти октомври". Сигнал за инцидента е подаден в 11.40 часа днес, потвърдиха от полицията.

Мъжът се е прострелял със законно притежавано оръжие. Бил е обявен за общонационално издирване от близките си снощи. Не е криминално проявен.

На място е пристигнала линейка, но лекарите само са установили смъртта на мъжа.

На местопроизшествието пристигна полиция и започна оглед. След това трупът бе качен на линейка и откаран в Съдебна медицина. Мъжът бе облечен в сини дънки и пуловер. Около мястото има малко кръв, полицаите намериха и гилзите край трупа.

По непотвърдена информация мъжът се казва Мариян и има вила в старозагорското село Лозeн.

Граждани, които са били в района, твърдят, че са чули два изстрела. По първоначална информация единият куршум е бил в главата, а другият в тялото. „Чухме два изстрела като от автоматично оръжие. Най-напред човекът се залюля и после падна на земята, главата му се удари в плочките”, разказа пенсионер стоял наблизо на пейка в парка.

Още едно самоубийство има в Стара Загора днес. Преди обед мъж е скочил от висок етаж на кръстовището на улиците „Стефан Стамболов“ и „Ген. Столетов“. По неофициална информация човекът бил болен, затова е сложил край на живота си.

[[{"fid":"70646","view_mode":"video_standart","fields":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""}},"attributes":{"alt":"Мъж се е прострелял пред община Стара Загора","height":526,"width":1000,"class":"media-element file-video-standart","data-delta":"1"},"link_text":null}]]

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама