Лекоатлетически турнир в Перник спира за кратко движението в центъра на града

10:43, 17 мар 17 / Спорт 25 257 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Утре, във връзка с провеждането на  първи лекоатлетически турнир "Децата на Перник", временно ще бъде преустановено движението на моторни превозни средства в кв. "Изток" в Перник, съобщи общинският пресцентър.
 
На 18 март /събота/ пътните ограничения ще бъдат по ул. Благой Гебрев“ в участъка на ул. „Ленински проспект“ до ул. „Клемент Готвалд“ за времето от 9.45 до 13 часа на 18 март и по ул. „Ленински проспект“ в участъка от ул. Минск“ до ул. „Бл. Гебрев“ в района пред фитнес центъра на и магазин „Анабел“ - за времето от 11 до 12.15 часа, същия ден.  Спортната надпревара ще започне в 10:00 часа на ул. „Благой Гебрев” , пред сградата на кметство „Изток ”. 
 
Събитието, под надслов "Бягай с усмивка", е организирано от най-популярния пернишки лекоатлет Милка Михайлова,  съвместно с Кметство "Изток" и спортно училище "Олимпиец" .  Целта на предстоящия турнир е откриване на нови таланти на леката атлетика, развиване и популяризиране на този вид спорт, също възприемане на бягането като образование и начин на забавление. Всеки, завършил състезанието, ще получи фланелка на турнира. Училищата, показали най-добри резултати ще бъдат удостоени с купи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама